Zomeracademie 2017

Wanneer

maandag 17 juli om 10u30 tot zondag 23 juli om 14u00


Waar
Destelheide, Destelheidestraat 66, 1653 Dworp (Google maps)


Prijs

€350     attest jeugdwerk

€400     voor -35 jaar

€475     voor +36 jaar

inclusief workshop, verblijf en maaltijden

Betalen met opleidingscheques is jammer genoeg niet mogelijk. 


Inschrijven

Via het inschrijfformulier

Na verwerking van het inschrijvingsformulier ontvang je een mail ter bevestiging van je inschrijving met bijhorend overschrijvingsformulier en de gegevens voor de betaling.

Je inschrijving is pas definitief na het overmaken van het inschrijvingsgeld op ons rekeningnummer : IBAN BE70 0012 2824 5625  - BIC GEBABEBB

Indien we binnen de 3 weken geen betaling binnen hebben, word je inschrijving automatisch geannuleerd.


Annuleren

Annulering van je definitieve inschrijving kan enkel schriftelijk mits een geldige reden of een bewijs van overmacht. 
Bij een annulering die meer dan 30 dagen vóór de start van de Zomeracademie doorgegeven wordt, wordt het inschrijvingsgeld (minus een administratiekost van 20 euro) terugbetaald. 
Bij een annulering die minder dan 30 dagen voor de start van de Zomeracademie doorgegeven wordt, wordt het volledige inschrijvingsgeld aangerekend.
Destelheide kan ook beslissen een workshop niet te laten doorgaan wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn of wanneer de docent door ziekte of overmacht onbeschikbaar is. 
Je inschrijvingsgeld wordt dan volledig teruggestort.


Wachtlijst

Bij elke workshop wordt in samenspraak met de docent een maximum aantal deelnemers vooropgesteld. 
Indien een workshop volzet is, leggen we een wachtlijst aan. Mocht er nog een plaats vrijkomen, dan worden de mensen op de wachtlijst in chronologische volgorde gecontacteerd. 
Overnachten

Je verblijft in Destelheide in volpension-formule.  
Je overnacht in slaapkamers voor 6 personen met 3 stapelbedden. Je kan bij de start van De Zomeracademie zelf bepalen met wie je de kamer wil delen. In elke slaapkamer zijn er kleerkasten, wastafels en een douche aanwezig.Destelheide voorziet in lakens, donsdekens en kussenslopen. 
Toiletgerief en badhanddoeken dienen echter zelf meegebracht te worden.
Slapen in individuele slaapkamers is enkel mogelijk met medisch attest. Wij hebben slechts enkele individuele slaapkamers ter beschikking.


Catering

Ontbijt, middag- en avondmaal gebeuren via een systeem van zelfbediening. 
Speciale diëten of voedselallergieën dienen voorafgaand op het inschrijvingsformulier vermeld te worden bij “extra opmerkingen”.. Wij vragen je een medisch attest voor te leggen, waarop deze allergieën beschreven staan. In de mate van het mogelijke wordt hier rekening mee gehouden.
Door de strenge HACCP-wetgeving is het niet toegestaan om zelf dranken of voedingswaren mee te brengen en te verbruiken.


Lokalen en werkuren

Tijdens de Zomeracademie heeft iedere workshop een eigen werklokaal ter beschikking. 
De concrete invulling en organisatie van de workshops wordt door de begeleider in samenspraak met de deelnemers bepaald. Normaal gezien wordt er in blokken van 2 uur gewerkt tussen 10 en 22 uur. 
Naast het werkgedeelte wordt er ook aandacht geschonken aan vrije momenten en uitwisseling met de andere workshops. 


Avond

Destelheide beschikt over een bar. Onze medewerkers baten deze zelf uit. Een muziek- en lichtinstallatie is reeds aanwezig. Muziek en dj-kwaliteiten dienen zelf meegebracht te worden.
Internet

In alle werklokalen is er toegang tot draadloos internet.


Verzekering

De deelnemers participeren als privé-persoon. Er wordt voor hen geen extra verzekeringspolis afgesloten.


Carpoolen
Voor de start van De Zomeracademie ontvang je een carpoollijst met e-mailadressen van de deelnemers, zodat je eventueel kan afspreken om samen kostendelend te reizen.

Wil je niet dat jouw gegevens doorgestuurd worden, dan moet je dat expliciet vermelden bij op je inschrijvingsformulier bij “extra opmerkingen”.